Remove.org

  • usunąć polyvore.com

  • usunąć polyvore.com

jak usunąć konto Polyvore

możesz dezaktywować swoje konto, korzystając z linku podanego poniżej.

jednak nasz użytkownik Leslie (hi!) zwraca uwagę, twoje konto nie zostanie usunięte, zostanie tylko dezaktywowane. Oznacza to, że Twoje dane osobowe prawdopodobnie utkną na serwerach Polyvore na zawsze. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz https://polyvore.zendesk.com/entries/21019103-How-do-I-reactivate-my-account-

możesz spróbować skontaktować się z nimi przez https://polyvore.zendesk.com/entries/20966833-Contact-Us i zapytać ich, czy mogą usunąć Twoje konto (powiedz im, że cię wysłaliśmy!), ale pozostaje niejasne, co dzieje się z Twoimi danymi osobowymi. Tak więc, na czarnej liście.

bezpośredni link do usunięcia: https://www.polyvore.com/cgi/account.delete

pomocna sztuczka: zaciemnij informacje o swoim profilu.

ponieważ większość kont i profili w Polyvore nie może zostać usunięta, sugerujemy zalogowanie się i całkowitą zmianę informacji o koncie i profilu.

upewnij się, że jesteś zalogowany na swoje konto w witrynie i kliknij w Ustawienia profilu lub opcji. Znajdź pola z danymi osobowymi (e-mail, imię i nazwisko, adres) i zamiast tego wypełnij ogólne, losowe informacje. Jeśli możesz wybrać tylko z kilku pól, zmień coś, co identyfikuje osobę. Jeśli to możliwe, użyj pola homepage / URL lub długiego pola tekstowego (takiego jak opis) i umieść w nim tę linię: https://remove.org/removal-requested. Może to zachęcić webmasterów i administratorów do stworzenia łatwiejszego punktu usuwania.

Pomocna Sztuczka: Usuwanie danych online

publicznie widoczny tekst / obrazy często nie są prawidłowo usuwane, nawet jeśli uda ci się usunąć konto. Spróbuj edytować lub usunąć je ręcznie przed usunięciem samego konta. Jeśli nie jesteś pewien, co się stanie z Twoimi utworami: można to znaleźć głównie w Warunkach korzystania z usługi/Polityce prywatności; w przeciwnym razie zawsze możesz skontaktować się z Polyvore i zapytać osobiście. Przy okazji, żądania usunięcia nie muszą oznaczać, że Twoje dane zostaną faktycznie usunięte (np. z powodu zobowiązań prawnych).

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.